Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Lara Yangın Son Dakika : Antalya'da Korkutan Yangın - Son Dakika _ Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Antalya Lara Yangın Son Dakika : Antalya'da Korkutan Yangın - Son Dakika _ Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Alınan bilgiye göre, antalya osb 3. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi lara bölgesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya'nın lara semtindeki 3 katlı bir dekorasyon mağazasında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya son dakika haberleri : Genç motosikletli onur'un acı sonu ! Antalya'da yat imalat deposunda yangın.

Antalya'da Bir Okuldaki Yangın Korkuttu - Son Dakika
Antalya'da Bir Okuldaki Yangın Korkuttu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Türkiye ve dünyadan haberler, en güncel siyaset, yaşam, sağlık haberleri, son dakika haberleri ve gelişmeler, ilginç haber başlıkları nationalturk'te! Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi lara bölgesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yaklaşık 25 dönüm anızla kaplı arazide etkili olan yangın, yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında güzeloba mahallesi'ndeki ot ve çalılık alanda çıkan yangın lara plajlar bölgesinin arkasında bulunan ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın lara semtindeki 3 katlı bir dekorasyon mağazasında yangın çıktı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında güzeloba mahallesi'ndeki ot ve çalılık alanda çıkan yangın lara plajlar bölgesinin arkasında bulunan ormanlık alana sıçradı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın lara plajlar bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme: Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya'daki limak lara otel'de yangın! Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Antalya güncel son dakika antalya haberleri, son dakika antalya gelişmeleri ve haberleri. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Türkiye ve dünyadan haberler, en güncel siyaset, yaşam, sağlık haberleri, son dakika haberleri ve gelişmeler, ilginç haber başlıkları nationalturk'te! Kısa sürede büyüyen yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Alınan bilgiye göre, antalya osb 3. 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme:

Son dakika... Antalya Festival Çarşısı'nda yangın - Haberlen
Son dakika... Antalya Festival Çarşısı'nda yangın - Haberlen from haberlen.net
Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme: Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. En son antalya haberleri anında burada. Doğal koruma alanı olan lara ormanında yangın antalya. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. Senesinde sadece antalya haberleri veren antalya'nın ilk ve tek haber portalı.

Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü.

Genç motosikletli onur'un acı sonu ! Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya güncel son dakika antalya haberleri, son dakika antalya gelişmeleri ve haberleri. Antalya'nın konyaaltı ilçesindeki bir trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Antalya son dakika haberleri : Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. 22 mayıs 2021 cumartesi 13:57 kaynak: Seraları ve bölgedeki yerleşim alanlarını tehdit eden yangın için antalya büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlügü'ne ait. Şarkıcı lara kaç yaşında, nereli? Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Antalya'nın lara plajlar bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi lara bölgesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Türkiye ve dünyadan haberler, en güncel siyaset, yaşam, sağlık haberleri, son dakika haberleri ve gelişmeler, ilginç haber başlıkları nationalturk'te! Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Kısa sürede büyüyen yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Şarkıcı lara kaç yaşında, nereli?

Antalya Garajda Yangın Çıktı - Son Dakika
Antalya Garajda Yangın Çıktı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yaklaşık 25 dönüm anızla kaplı arazide etkili olan yangın, yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Senesinde sadece antalya haberleri veren antalya'nın ilk ve tek haber portalı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Genç motosikletli onur'un acı sonu ! En son antalya haberleri anında burada. Antalya'nın lara plajlar bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında güzeloba mahallesi'ndeki ot ve çalılık alanda çıkan yangın lara plajlar bölgesinin arkasında bulunan ormanlık alana sıçradı.

Antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları.

Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Antalya'nın lara plajlar bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Antalya'da lara plajı karşısındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Son dakika en çok okunanlar manşetler foto galeri video. Antalya'nın konyaaltı ilçesindeki bir trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Haberler yaşam haberleri son dakika: Antalya'daki limak lara otel'de yangın! 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme: Antalya'nın en güncel haber sitesi! Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Antalya osb'de son dakika yangın haberi!

Antalya güncel son dakika antalya haberleri, son dakika antalya gelişmeleri ve haberleri antalya yangın son dakika. Doğal koruma alanı olan lara ormanında yangın antalya.